Suun ongelmat

Hampaiden vieruskudosten tulehdus

Suuhygienia ei ole vain hampaiden pesua, vaan myös ikenistä on pidettävä huolta. Ientulehdus ei vaikuta ainoastaan hampaisiisi vaan sillä on kokonaisterveydellinen vaikutus, joka voi johtaa kipua aiheuttaviin, hoitoa vaativiin sairauksiin. B-Cure Laserhoito lisää tulehduksia vastaan taistelevien entsyymien määrää ja lievittää kipua.

Ikenet

Ikenet ovat pehmytkudosta hampaiden ympärillä. Se suojaa hampaita ja hampaiden ja leukaluun yhtymäkohtaa. Ikenien tärkein tehtävä on pitää hampaat oikeassa asennossa.

Huono suuhygienia voi johtaa bakteerikasvustoon ja aiheuttaa ientulehduksen. Ientulehdus sattaa aiheuttaa ikenien vetäytymistä, kipua ja heikentää hampaiden pysyvyyttä johtaen pahimmillaan hampaiden irtoamiseen.

Ikenet ovat ihmisen ainoa suojaamaton paljas kudos, joten bakteerit, myrkyt ja muut tulehdusta aiheuttavat patogeenit voivat helposti päästä verenkiertoon ikenien kautta.

Miten ientulehdus kehittyy?

Huonon suuhygienian vuoksi plakki tai hammaskivi kerääntyy hampaiden juuriin. Hammaskivi tarjoaa bakteereille ja myrkyille hyvän kasvualustan, joka aiheuttaa ikenien ärsytystä ja tulehdusta.

Ientulehdus voi aiheuttaa ikenien vetäytymistä, jolloin hampaan tyvi jää paljaaksi ja alttiiksi kylmälle ja kuumalle, aiheuttaen vihlontaa. Pahimmillaan hammas voi irrota.

Tutkimukset osoittavat että ientulehdus mahdollistaa bakteerien ja tulehdusten leviämisen koko kehoon. Tämä voi aiheuttaa kroonisesten sairauksien pahenemista, sydänongelmia, edistää dementiaa, horjuttaa diabeetikkojen hoitotasapainoa ja alentaa immuunikykyä. Terveet ikenet toimivat “suojaporttina” epäpuhtauksille.

Ientulehduksen ennaltaehkäisy

Ientulehduksen ennaltaehkäisy on suuhygienian päivittäinen ylläpito. Hampaat on pestävä aamuin illoin poistaakseen hampaiden pintaa ja ikeniin kerääntyneet epäpuhtaudet. Myös säännöllinen hammaslääkärissä ja hammashygieenikolla käynti on tärkeää.

Ientulehduksen hoito B-Cure Laserilla

Kroonisista suun ja ikenien tulehduksista kärsiville suositellaan lääkintälaserhoitoa. Nyt sen voi tehdä myös kotona, B-Cure Laserilla.

B-Cure Lääkintälaserhoito hoitaa tulehdusta luonnollisesti nostamalla kehon tulehdusta vastaan taistelevien entsyymien määrää. B-Cure Laserin parantava vaikutus perustuu edistykselliseen laserteknologiaan.

B-Cure laserterapialaite asetetaan ihoa vasten hoitoa kaipaavalle alueelle. Laitteen tuottamat fotonit vaikuttavat syvällä kudoksessa kuumentamatta tai vaurioittamatta sitä. Fotonit stimuloivat kehon luonnollista ATP (Adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa, joka kuljettaa energiaa soluille. ATPn toiminta soluissa edistää solujen normaalia toimintaa ja paranemista.

B-Cure Laserterapia nopeuttaa tulehduksen paranemista vapauttamalla endorfiineja, jotka lievittävät kipua. Terapia myös lisää tulehduksia vastaan taistelevien entsyymien määrää ja nostaa kollageenin tuotantoa, jota keho tarvitsee korjatakseen kudosta.

Lääkintälaserterapian (LLLT) terapeuttisia vaikutuksia ovat mm.

 • Nostaa ATP (Adenosiinitrifosfaatti) -tuotantoa
 • Parantaa solujen aineenvaihduntaa
 • Lisää kollageenin tuotantoa
 • Nostaa entsyymien tuotantoa
 • Parantaa proteiinisynteesiä
 • Parantaa verenkiertoa
 • Parantaa imusuonien toimintaa
 • Vähentää tulehdusta

Kaikki tämä yhdessä tehostaa kehon omaa luonnollista paranemisprosessia, keskittyen kivun lähteeseen ja näin lievittäen kipua nopeasti.

B-Cure Laser on ainutlaatuinen laite, jonka hoitoalue kattaa 4,5cm2 mahdollistaen isojenkin kipualueiden nopean ja tehokkaan hoidon ja kivun lieventämisen.

B-Cure Laser on saatavilla kotikäyttöön. Sen on todistettu olevan tehokas ja turvallinen. Terapia on luonnollinen, non-invasiivinen tapa hoitaa monenlaisia tulehduksia ja tuki- ja liikuntaelinvaivoja, ilman sivuvaikutuksia.

 B-Cure laser on turvallinen terapia kaiken ikäisille, eikä se vahingoita silmiä, joten turvalaseja ei tarvitse käyttää hoidon aikana.

Lääkintälaserterapian teho ientulehduksen hoidossa on kliinisesti tutkittu. Tutkimuksessa 2015 todettiin hoidon tuovan huomattavaa edistystä tulehduksen hoidossa.    

Mitkä ovat B-Cure Laserin edut?

 • Nopeuttaa paranemista ja lievittää kroonistakin kipua
 • Lievittää kipua ja tulehdusta ja näin vähentää lääkkeiden käyttöä
 • Non-invasiivinen terapia
 • Sopii kaiken ikäisille
 • Ei sivuvaikutuksia
 • Kliinisesti todistettu
 • Helppo ja turvallinen käyttää myös kotona
Tuotteemme
B-CURE LASER HOITO-OHJEET IENTULEHDUKSEN HOITOON

Aloita ensin 1,5 minuutin hoitoajalla ja nosta aikaa asteittain joka hoitokerralla 1 minuutilla, kunnes olet saavuttanut 8 minuutin hoitoajan. Hoida kahdesti päivässä, vähintään kahden viikon ajan.

Aseta laite korvan viereen pituussuuntaan leukanivelen mukaisesti. Hoida ohjeen mukaan 1,5 – 8 minuuttia.

Tämän jälkeen hoida 8 minuuttia poskea leukaluunsuuntaisesti. Pidä suuta hieman auki, jotta leukanivel on sopivassa asennossa laserenergian imeytymisen helpottamiseksi.

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tietojasi tullaan käsittelemään yksityisyyskäytäntömme mukaisesti ja vain tarjotaksemme pyytämääsi tietoa.

recommended for you

Yläselän kipu

Read more

Rannekanavaoireyhtymä

Read more

Polvikipu

Read more