Lisää yrityksestä

Good Energies LTD on vuonna 2009 perustettu kansainvälinen yritys, joka kehittää, markkinoi ja myy B-Cure Laser tuotteita. Kivun, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, haavojen ja tulehdusten kotihoitoon tarkoitetut kannettavat ja helppokäyttöiset B-Cure Laser hoitolaitteet ovat ainutlaatuisia. B-Cure Laser laitteiden teho perustuu kansainvälisesti patentoituun pehmytlaserteknologiaan ja niiden teho on verrattavissa kipuklinikoiden ja sairaaloiden käyttämiin suuriin ja kalliisiin laitteisiin.

Vanhustenhoidon asiantuntija kertoo henkilökohtaisesta kokemuksestaan B-Cure laserlaitteen hyödyistä.

Korkeatasoiset, ammattimaiset tuotteet

Edistyksellinen teknologia on todistettu tarkalla seurannalla ja tarkkailulla, joiden tuloksena yhtiö ja tuotteet ovat kotihoitolaitteiden markkinajohtaja.

Tohtor David Ben Kiki kertoo omasta ammattilaisen näkemyksestään B-Cure Laser laitteista

Maailman johtavien lääkärien suosittelema.

Yli 150 000 henkilöä maailmanlaajuisesti käyttää B-Cure Laser laitteita hoitaakseen tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kipua, tulehduksia, urheiluvammoja ja toipuakseen nopeammin leikkauksista ja haavoista.

B-Cure Laser laitteita käyttää ja suosittelee lääkärit ympäri maailman, jotka hyödyntävät terapiaa perinteisten hoitokeinojen ohella.

Visiomme

Yhtiö on edelläkävijä ortopedisten vaivojen, kivun, haavojen ja iho-ongelmien edistyksellisten hoitoterapioiden kehittämisessä ja markkinoinnissa.

Tavoitteemme on parantaa potilaiden elämänlaatua nopeuttamalla parantumista ja edistämällä hyvinvointia.