KÄYTTÖEHDOT

[Viimeksi muokattu: August 27, 2019]

 

Nämä käyttöehdot (”KÄYTTÖEHDOT”) muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen Erika Carmel Ltd:n, Terveystekniikka Valko Oy:n ja ostajan välillä. (“Me”, “me” tai “yritys”), tämän verkkosivuston kehittäjä ja ylläpitäjä sekä laitteiden omistaja ja maahantuoja (sellaisina kuin ne on määritelty alla) ja sinä, verkkosivustomme kävijä tai asiakas (“asiakas” tai “sinä”). Kun selaat verkkosivustoamme tai ostat tuotteitamme, sovelletaan näitä käyttöehtoja, samoin kuin lähetyskäytäntöämme sekä palautus-, palautus- ja vaihtokäytäntöämme (yhdessä ”ehdot”). On tärkeää ja suositeltavaa, että käytät aikaa näiden ehtojen lukemiseen huolellisesti, koska ne tarjoavat sinulle hyödyllisiä tietoja muun muassa ostoksesi ehdoista.

Tämä verkkosivusto on sähköisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa B-Cure Laser -tuotesarjan tuotteita. Kipuja, ortopedisia ongelmia, haavoja ja muita sairauksia hoitavia laitteita, joilla kaikilla on eurooppalainen CE-merkintä (”laite / laitteet”) ja on kehittänyt yksinomaan ja ”yritys”. Yritämme tarjota ainutlaatuisen ostoskokemuksen tarjoamalla kattavia tietoja laitteistamme.

Huomaa, että kunkin laitteen pakkauksessa saat esitteen käyttöohjeineen sekä takuutodistuksen, joka ohjaa kunkin laitteen käyttöä. Varmista, että noudatat siinä olevia ohjeita ja yksityiskohtia. Epäselvyyksien välttämiseksi nämä ehdot koskevat verkkosivustoa, siinä tarjottua sisältöä sekä laitteiden myyntiä, lähettämistä ja palauttamista. Laitteiden käyttöä säätelevät kuitenkin käyttöohjeet ja takuutodistus.

Luonnollisesti voi myös lisäkysymyksissä ottaa yhteyttä maahantuojan asiakaspalveluun info@terveystekniikka.fi. Teemme parhaamme vastataksemme kysymyksiisi mahdollisimman kattavasti ja nopeasti.

 

Ehtojen hyväksyminen: Käymällä verkkosivustolla tai käyttämällä sitä tai ostamalla mitä tahansa Laitteitamme hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt, ja hyväksyt sitovan näitä ehtoja. Ehdot muodostavat sitovan ja täytäntöönpanokelpoisen laillisen sähköisen sopimuksen sinun ja meidän välillä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä verkkosivustoa.

 

Muutokset

Pidätämme oikeuden ajoittain muokata ehtoja oman harkintamme mukaan; tällaiset muutokset tulevat voimaan heti, kun tarkistetut ehdot on julkaistu. Viimeinen muutospäivä näkyy ”Viimeksi muokattu” -otsikossa. Jatkuva verkkosivuston käyttö tällaisten muutosten jälkeen katsotaan hyväksynnäki ja suostumukseksi Ehtomuutoksiin. Jos muutokset ovat merkittäviä, pyrimme kohtuullisin keinoin toimittamaan kirjallisen ilmoituksen verkkosivustolla tai muilla viestintävälineillä.

 

 

Käyttäjävaatimukset

Jotta voit käyttää verkkosivustoamme, myös laitteen hankkimiseen, sinun on oltava vähintään 18-vuotias (tai vanhempi kuin lainkäyttöalueellasi määritelty ”alaikäiseksi” tai ”lapseksi”) ja sinulla tulee olla oikeudellinen pätevyys näiden ehtojen tekemiseen. Vakuutat lisäksi, että sinulla on oikeus tehdä näitä ehtoja ja että mikään toimivaltainen viranomainen, oikeusmääräys tai laki ei ole estänyt sinua tekemästä sopimusta; sinulla on kaikki asianmukaiset valtuudet, mukaanlukien jos toimit yrityksen puolesta, oikeudet näiden ehtojen hyväksymiseen.

 

Kauppaehdot

Kun teet tilauksen, vakuutat, että kaikki kassalla toimittamasi tiedot ovat tarkkoja ja täydellisiä, mukaan lukien yhteystiedot, maksutiedot ja toimitus- tai laskutusosoite. Puutteelliset tai virheelliset tiedot estävät meitä käsittelemästä ja toimittamasta laitetta, joten on sinun vastuullasi varmistaa, että antamasi tiedot ovat oikein. Jos huomaat myöhemmin, että puutteellisia tai epätarkkoja tietoja on annettu, ota meihin yhteyttä heti osoitteessa: info@terveystekniikka.fi

Tilauksen valmistumisen jälkeen saat vahvistusviestin. Huomaa, että kaikki tilaukset ovat saatavuuden mukaan. Jos et ole saanut vahvistusviestiä tai laskua, tilauksessasi on todennäköisesti ongelma, ja otamme myöhemmin sinuun yhteyttä lisäohjeiden avulla. Joissain tapauksissa joudumme hylkäämään tilauksen tai peruuttamaan sen (vaikka olisimmekin aiemmin vahvistaneet sen). Jos näin tapahtuu tai luulet tehneesi virheen, ota meihin yhteyttä osoitteessa: info@terveystekniikka.fi.

Maksun välittävät kolmansien osapuolten maksuprosessorit, joten meillä on rajoitettu määräysvalta, emmekä ole vastuussa maksun aikana tapahtuneista virheistä. Teemme parhaamme auttaaksemme mahdollisten tällaisten virheiden ratkaisemisessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, me olemme vastuussa tuontiverosta.

 

Lähetykset ja palautukset

Palautus-, ja vaihtokäytäntömme määrittelee ja ohjaa palautuspolitiikkaamme, kun taas lähetyskäytäntö asettaa ja hallinnoi lähetystapojamme. Teemme parhaamme noudattaaksemme toimitusaikoja, mutta toisinaan saattaa esiintyä viivästyksiä, esim. postin, kuljetusliikkeiden viivästymisten, logistiikan tai sään vuoksi (mistä emme vastaa). Pidämme sinut ajan tasalla parhaamme mukaan. Tutustu yllä mainittujen käytäntöjen ehtoihin huolellisesti ennen laitteen ostamista.

 

Tarjouskupongit

Saatamme aika ajoin tarjota sinulle kuponkeja, joilla voit saada alennuksen tai muita etuja. Muista, että sinulla täytyy olla antaa kuponkikoodi kassalla! Jos et käytä koodia kassalla, emme valitettavasti voi enää myöntää alennusta myöhemmässä vaiheessa. Jokaisella kupongilla on omat ehdot, jotka ilmoitetaan selvästi silloin, kun se annetaan sinulle. Sinun pitäisi pystyä löytämään kuponkikoodin ehdot samasta paikasta, josta löysit koodin, esim. sähköpostitse tai verkkosivustollemme, joten tarkista ne huolellisesti. Jos uskomme oman harkintamme mukaan, että kuponkikoodia on käytetty väärin, voimme peruuttaa sen. Voit käyttää vain yhtä kuponkikoodia tilausta kohden. Kuponkikoodit voivat olla voimassa vain tietyissä tuotteissa ja suurimmalla osalla koodeja on vanhenemispäivä

 

Intellectual Property

Yhtiö omistaa verkkosivuston (mukaan lukien kaiken sen sisällön): Laitteet, mukaan lukien kuvaukset, kuvat, videot, symbolit, kuvakkeet ja kaiken siellä olevan sisällön. Mitään oikeuksia, otsikoita tai etuja ei saa lisensoida, ja pidätämme kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja omistusoikeudet verkkosivustoon, laitteisiin tai sen sisältöön.

 

Käyttörajoitukset

Suostut käyttämään verkkosivustoa näiden ehtojen mukaisesti ja kaikkien sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Et saa valtuuttaa tai rohkaista kolmansia osapuolia: (a) käyttämään verkkosivustoa sääntöjenvastaisella, laittomalla, laittomalla, vilpillisellä tai sopimattomalla tavalla; (b) kiertää, poistaa käytöstä tai muuten häiritä verkkosivuston turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia ja estää muita käyttämästä sitä; (c) muokata, luoda johdannaisia sivustoja, suunnitella, purkaa verkkosivustoa; (d) poistaa, hävittää, hämärtää tai muuttaa verkkosivustoa; (e) käyttää verkkosivustoa vilpillisen, laittoman tai muuten sopimattoman toiminnan edistämiseen, harjoittamiseen tai siihen osallistumiseen, mukaan lukien ilman rajoituksia, harhaanjohtava esiintyminen kilpailujen, pyramidi-suunnitelmien, kyselyjen, ketjukirjeiden, roskapostin tai minkä tahansa kopioinnin yhteydessä tai ei-toivotut viestit; (f) käyttää mitä tahansa robottia  tai muuta automatisoitua laitetta, verkkopalkkia, muuta verkkosovellusta, laitetta, ohjelmistoa, rutiinia tai manuaalista prosessia verkkosivustolta tulevien tietojen seuraamiseen; tai (h) käyttää muuten verkkosivustoa tai laitetta laittomasti tai näiden ehtojen vastaisesti. Saatamme estää sinua käyttämästä verkkosivustoa ja palveluamme, jos saamme tietoon toimista, jotka rikkovat tai joita voidaan kohtuudella pitää ehtojen rikkomisina.

 

Tietosuoja

Tietosuojakäytäntömme kuvaa, kuinka käsittelemme, käytämme, tallennamme ja jaamme tietojasi, kun käyt verkkosivustolla, ja se on sisällytetty näihin ehtoihin viitteenä. Kehotamme sinua tarkistamaan säännöllisesti tietosuojakäytäntömme.

 

Takuu

Erika Carmel Ltd. ei ole lääketieteellinen järjestö, eikä tätä verkkosivustoa ole suunniteltu tarjoamaan diagnooseja tai lääketieteellisiä neuvoja. Sisältö ja lääketieteelliset tiedot toimitetaan yleistä tietoa, koulutusta, käyttöä varten ja yleiskuvana laitteen suunnitellusta käytöstä, eikä niitä tule pitää lääketieteellisinä neuvoina, diagnooseina tai ammatillisen neuvonnan korvikkeina. Laitteen kokemus, käyttö ja tulos voivat vaihdella henkilöiden välillä sairaushistorian, genetiikan, iän, sukupuolen ja muiden tekijöiden erojen vuoksi. Kannustamme siis ennen laitteen käyttöä konsultoimaan asiaankuuluvaa lääketieteen ammattilaista ja tarkistamaan huolellisesti lääkinnällisen laitteen lisenssi. Laitteen käyttö ja luottaminen tässä annettuihin tietoihin on omalla vastuulla.

Verkkosivuston palvelut ja laitteet tarjotaan “sellaisenaan” ja “saatavana” -periaatteella ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta, mukaan lukien, rajoittamatta, esitykset, takuut ja myyntikelpoisuuden ehdot, soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen, nimike, rikkomuksen estäminen ja ne, jotka johtuvat laista tai kaupan tai kaupan käytöstä. Yhtiö ei takaa, että verkkosivusto toimii virheettömästi tai viruksilta tai muulta haitalliselta koodilta. Hyväksyt, että Yhtiö ei ole vastuussa mistään sinulle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvista seurauksista, jotka voivat johtua teknisistä ongelmista, mukaan lukien rajoituksetta Internet-yhteydet (kuten hitaat yhteydet, liikenteen ruuat tai meidän tai muiden palvelimien ylikuormitus) tai minkä tahansa televiestinnän tai Internet-palveluntarjoajan. Emme anna takuita siitä, että verkkosivusto tai Palvelut ovat käytettävissä tietyssä paikassa tai tiettyyn aikaan. Pääsy verkkosivustolle ja laitteen käyttö on omalla vastuulla. Sovellettavat lait eivät välttämättä salli tiettyjen takuiden poissulkemista, joten tiettyjä asetettuja poikkeuksia ei välttämättä sovelleta.

 

Lisäksi tällä verkkosivustolla on kokemuksia, jotka heijastavat tosielämän kokemuksia. Tällaiset kokemukset ovat kuitenkin yksilöllisiä, eivätkä välttämättä edusta kaikkia tyyppejä. Emme väitä, eikä sinun pidä olettaa, että kaikilla henkilöillä ja asiakkailla on samat kokemukset; tulokset voivat vaihdella. Siksi, jos haluat ostaa laitteemme, sinun on aina otettava huomioon omat tarpeesi ja mieltymyksesi. Emme vastaa kaikesta vastuusta päätöksistä tai toimista, jotka perustuvat tällä sivustolla olevaan suosituksiin tai sisältöön, joka tarjotaan sellaisenaan.

Vastuurajoitukset

TUNNUSTAT JA HYVÄKSYT, ETTÄ LAKIEN MUKAISESTI, YHTIÖTÄ (NIIDEN VASTAAVIEN TYÖNTEKIJÖIDEN, JOHTAJIEN, TYÖNTEKIJÖIDEN JA AGENTTIEN, ”YHTIÖT”) EIKÄ KOLMANNEN OSAPUOLEN VALTUUTTAMAT TAI LAITTEIDEN JA PALVELUNTARJOAJIA PIDETÄ VASTUUSSA SUORASTA TAI EPÄSUORASTA, JATKUVASTA TAI ERILLISESTÄ VAHINGOSTA, JOKA AIHEUTTAA TULON, MAINEEN TAI TYÖN MENETYSTÄ, JOKA ON AIHEUTUNUT VERKKOSIVUSTON TOIMIMATTOMUUDESTA.  MISSÄÄN TAPAUKSESSA EI YHTIÖIDEN VASTUU OLE SUUREMPI KUIN VERKKOKAUPASTA OSTETUN LAITTEEN HINTA. TÄMÄ RAJOITUS EI KUITENKAA PÄDE, JOS VAHINKO ON AIHEUTUNUT YHTIÖN PIITTAAMATTOMUUSTA TAI LAINVASTAISESTA TOIMINNASTA.

 

Väärinkäytökset

Hyväksyt puolustamaan, korvaamaan ja pitämään vahingoittumattomana yritystä ja sen tytäryhtiöitä sekä vastaavia virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä ja edustajia kolmansien osapuolten vaatimuksista, vahingoista, vastuista, kustannuksista ja kuluista (mukaan lukien kohtuulliset asianajajan palkkiot), jotka johtuvat (i) verkkosivuston käytöstäsi, joka ei ole näiden ehtojen tai tietosuojakäytännön mukainen, mukaan lukien huolimattomuus ja virheellinen toiminta; (ii) väärinkäytöksesi tai kolmansien osapuolien oikeuksien loukkaaminen verkkosivuston kautta; ja (iii) minkä tahansa sovellettavan lain ja määräysten rikkominen. Tämä korvausvelvollisuus säilyy näiden ehtojen voimassaolon päättymisen, sekä verkkosivustosi käytön päättymisen jälkeen.

 

Käytön lopetus

Voit lopettaa verkkosivuston ja palvelun käytön milloin tahansa. Voimme lopettaa käyttöoikeutesi kaikkiin tai osaan verkkosivustoista tai palveluista milloin tahansa, syystä tai ilman syytä ja ilmoituksen kanssa tai ilman erillistä ilmoitusta, joka tulee voimaan välittömästi. Tällainen irtisanominen voi johtaa kaiken sivuston ja palveluiden käyttöön liittyvien tietojen tuhoamiseen.

 

Ehdot

Nämä ehdot ja tietosuojakäytäntö muodostavat osapuolten välisen yhteisymmärryksen verkkosivuston käytöstä. Jos jotakin näiden ehtojen säännöstä pidetään täytäntöönpanokelvottomana, tällaista säännöstä uudistetaan vain siinä määrin kuin se on tarpeen sen täytäntöönpanemiseksi. Yhtiön laiminlyönti minkään oikeuksien noudattamiseksi tai toimien toteuttamiseksi sinua vastaan, jos rikkomus tapahtuu, ei katsota luopumiseksi näistä oikeuksista tai myöhemmistä toimista, jos rikkomuksia tapahtuu tulevaisuudessa. Et voi luovuttaa näitä ehtoja ja kaikkia lueteltuja myönnettyjä oikeuksia ilman yhtiön etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Yhtiö voi luovuttaa tässä esitetyt oikeutensa ja velvollisuutensa milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Näitä ehtoja säätelee Israelin valtion lait, ottamatta huomioon sen lakien ristiriidassa olevia periaatteita, ja ne saatetaan yksinomaan Israelin Tel-Aviv Jaffan tuomioistuimiin.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä näihin ehtoihin liittyen, ota meihin yhteyttä info@terveystekniikka.fi tai Terveystekniikka Valko Oy, Varvintie 12, 07900 Loviisa.