One year warranty & Free shipping included
*Subject to our refund policy
Osta tuote
Terveystekniikka Oy
verkkokaupasta

B-CURE LASER SPORT

B-Cure Laser Sport on tehokkaampi kuin B-Cure Laser Classic; se on suunniteltu erityisesti kivun lievitykseen ja vammojen hoitoon urheilua harrastaville ja aktiiviseille ihmisille.B-Cure Laser Sport on erityisesti suunniteltu lievittämään akuuttien ja kroonisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja urheiluvammojen aiheuttamia kipua ja tulehduksia.

Laserterapialla saavuttaa hyviä tuloksia mm. tuki- ja liikuntaelinvaivojen, akuutin ja kroonisenkivun ja iho-ongelmien hoidossa. (reumasairaudet, nivelkivut, lihaskipu, tulehdukset, avohaavat, leikkaustenjälkeisen haavat jne.) LLLT.

B-Cure Laser Sport on ihanteellinen lihasten kudosvaurioiden hoidossa (esim. nivelsiderevähdys) sekä muiden liikuntavammojen, kuten mustelmat, venähdykset ja nyrjähdykset, ja liiallisen harjoittelun aiheuttamiin kipuihin. Se on tehokas myös nivelvammoihin, kuten golfajan olkapää, tenniskyynärpää, juoksijan polvi ja akillesjänteentulehdus, sekä nivelvaivoihin (polven nivelsiteiden revähdys tai venähdys, luupiikki, nilkan nivelsiteet, ulkoreiden nivelsiteet jne.)

B-Cure Laser Sport sopii tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja kroonisten ja akuuttien urheiluvammojen hoitoon ja kivunlievitykseen.

Osta tai vuokraa
Terveystekniikka Oy:n
verkkokaupasta
Tästä painikkeesta painamalla sinut ohjataan laitteiden maahantuojan Terveystekniikka Valko Oy:n verkkokauppaan, jossa voit ostaa laitteen omaksi. Maksutapoina sivustolla on verkkopankki, luottokortit, lasku tai osamaksu, yhteistyökumppanina Paytrail.

Dr. David Ben Kiki

June 30, 2019

Dr. Ed Shane

December 29, 2018

Marlene Nix

December 28, 2018

Philip Landa

December 26, 2018

Professor Daniel Reis

December 15, 2018

Clarisse Agbegnenou

December 13, 2018

On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.

 

B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua polvissa, kyynärpäissä, niskalla, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.

 

Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

Olon paranemiseen voi mennä kolmesta päivästä kolmeen viikkoon. Tämä on hyvin yksilöllistä, riippuen ongelman vakavuudesta. Enemmistö käyttäjistä kokee saavansa apua ensimmäisten päivien aikana, mutta jotkin tapaukset, kuten tulehdusten hoito vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Useimmat käyttäjät saavat apua jo ensimmäisellä tai toisella hoitokerralla.

 

Hoitoannostelu: 6-8 minuuttia kullekin hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä on riittävä tulosten saavuttamiseksi. Laitteen mukana tulevassa käyttöohjekirjassa löydät ohjeet eri ongelmien hoitoon.

Kun kyseessä on akuutti kipu, voit lopettaa hoidon kivun lievennyttyä. Kroonisen kivun ja tulehdusten hoidossa suosittelemme että hoitoa vähennetään asteittain yhteen kertaan päivässä ja jatketaan 30 päivän ajan tulosten ylläpitämiseksi ja oireiden palaamisen välttämiseksi.

B-Cure Laser lievittää kipua ja auttaa ongelman aiheuttaman tulehduksen hoitamisessa nopeuttamalla parantumisprosessia. Joissain tapauksissa B-Cure Laser ei korjaa fyysistä vauriota, mutta lievittää sen aiheuttamaa kipua.

Suurin osa maailman johtavista fysioterapeuteista tuntevat innovatiivisen B-Cure Laserin. Laserterapiaa on käytetty monilla eri lääkinnän aloilla yli 50 vuotta. Ne lääkärit ja terapeutit, jotka tuntevat B-Cure  laitteen ja suosittelevat sitä mielellään myös kotikäyttöön. (On myös paljon ammattilaisia, jotka mieluummin käyttävät vain tuntemiaan perinteisiä hoitotapoja. He eivät ehkä näe tarpeelliseksi täydentää antamiaan hoitoja potilaan itsesuorittamalla kotihoidolla.)

Lääkintälaserterapian (LLLT) positiivinen vaikutus kivun lievityksessä, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, tulehdusten, urheiluvammojen ja haavojen hoidossa on todettu kliinisin tutkimuksin. Yli 2000 julkaisua, joihin kuuluu yli 100 tuplasokko tutkimusta, kaikki todistavat terapian tehokkuutta.

 

B-Cure Laser laitteen teho kivun lievityksessä ja haavojen hoidossa on todistettu 5 tuplasokkotutkimuksessa ja 5 uutta on työn alla.

 

Lääketieteellisesti arvostetussa kliinisessä tutkimuksessa todettin, että B-Cure Laserin teho kivunlievityksessä on verrattavissa särkylääkkeiden tehoon.

*Del Vecchio et al., Nivelkipu (TMJ), Sapinzan yliopisto, Rooma, Italia

B-Cure Laserin päivittäinen käyttö on turvallista, ilman sivuvaikutuksia. Se soveltuu koko perheen käyttöön, kaiken ikäisille, lapsista vanhuksiin. Hoito on non-invasiivista ja kivutonta.

Terapialla ei ole kontraindikaatioita minkään lääkkeiden kanssa tai sairauksien kuten korkea verenpaine, sydänvaivat, sydämentahdistin, implantit, tekonivelet jne. kanssa.

Vakavaa tulehdusta hoidettaessa saattaa kipu tuntua aluksi vahvemmin. Se kuuluu hoitoon. Tämä tunne vähenee hoidon edetessä ja tulehduksen vähetessä, muutamassa päivässä. Tulehduksissa suosittelemme hoidon asteittaista lisäämistä. (ks. käyttöohje : Ensimmäisenä päivänä hoida 1,5min/hoitoalue, lisää sitten minuutti joka päivä, kunnes saavutat suosituksen – 6 minuuttia, kahdesti päivässä.)

 

B-Cure Laser käyttää lääketieteellisesti todistettua teknologiaa. B-Cure Laser on Luokan 2a lääkintälaite, CE 0197 merkitty, Health Canadan ja ANVISAn hyväksymä, sekä teknologia sellaisenaan on FDA hyväksytty (USA).

Tänä päivänä B-Cure Laseria myydään yli 20 maassa. Sitä käyttävät työssään kipuklinikat, lääkärit sairaaloissa ja alansa johtavat fysioterapeutit.

Markkinoilla on useita eri kivun itsehoitoon tarkoitettuja laitteita, kuten erilaisia TENS-, ultraääni-, infrapuna- ja magneettiterapialaitteita. Mikään näistä ei pysty, eikä väitäkään pystyvänsä hoitamaan tulehduksia.

Tänä päivänä ei markkinoilta löydy yhtään itsehoitolaserlaitetta, jonka teho ja hoitoalueen laajuus olisi verrattavissa B-Cure Laseriin. Nämä erot peilaavat suoraan terapian vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen.

B-Cure Laser on suunniteltu pitkäikäiseksi. Laitteen 3 ladattavaa akkuparistoa (AAA) suositellaan vaihdettavan puolentoista vuoden välein.

Laserdiodi (joka tuottaa laserterapian) odotettava käyttöikä on 10 vuotta. Uuden diodin vaihtaminen maksaa noin 150€.

Jos laitteesi hajoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@terveystekniikka.fi.

 

B-Cure Laserin takuu aika on 2 vuotta.

Kyllä. Polven hoitamisen jälkeen voit siirtyä hoitamaan niskaa ja tämän jälkeen alaselkää. Päivittäisten hoitokertojen määrällä ei ole rajoitusta, yhden alueen hoitokerran pituutta voi jatkaa vaikka 15 minuuttiin, jos se tuntuu hyvältä.

Suosittelemme yhden kohdan perusteellista hoitamista ennen siirtymistä seuraavaan, mutta mitään estettä ei ole useamman alueen hoidolle samanaikaisesti.

B-Cure Laser on pehmytlaser, joka on matalan tehon laserterapiaa. Se ei kuumenna tai kylmennä kudosta, se on non-invasiivista ja täysin turvallista käyttää kaikenikäisille. Turvalaseja ei tarvita.

Laitetta tulee ladata muutaman päivän käytön jälkeen, lataus kestää noin 7 tuntia.

Kun akku on ladattu, ilmestyy laitteen näytölle sana ”FULL”. Myös näytön yläreunassa oleva akun kuva indikoi akun täyttyneen.

Kun akku tyhjenee indikoi laite näytön yläkulmassa puolinaista akun kuvaa.

Akut tulee vaihtaa puolentoista vuoden välein. Varmista, että käytät ainoastaan AAA ladattavia akkuparistoja.

Kun olet määritellyt hoitoa vaativan kohdan, hoida samaa kohtaa koko suositellun ajan, siirry vasta sitten seuraavaan hoitokohtaan ja aloita uusi hoitoaika.

Hoito tulee tehdä paljaalle iholle, ei esimerkiksi vaatteen tai sidosten läpi. Hygieenisyyden vuoksi hoidon voi toteuttaa noin sentin etäisyydeltä ihosta, muttei kevyt ihokosketus terveeseen ihoon haittaakaan. Jos laitetta painaa liian kovaa ihoa vasten, se kytkeytyy pois päältä.

B-Cure Laser hoito tulee tehdä hoidettavalle alueelle kevyesti ihoa vasten, oikeassa kulmassa ja paikallaan pysyen.

Akuutin kivun hoidossa on suositeltavaa pitää 5 minuutin väliaika hoitojen välissä, mutta hoitaa mahdollisimman monta kertaa. Pitkäaikaisen kivun hoidossa suositellaan 2-3 hoitokertaa päivässä, jopa enemmän, jos potilas niin haluaa. Terapiasta ei voi saada yliannostusta.

Tämä suositus tähtää tulehtuneen alueen siedättämiseen hoidolle, ettei kivun tuntemus lisääntyisi. Jos tuntuu, että hoidettava alue sietää 1,5 minuutin hoidon, suositellaan seuraavalla hoitokerralla siirtymistä täyteen 6 minuutin hoitoaikaan.

Jos taas 1,5 minuutin jälkeen kipu tuntuu lisääntyvän, tulisi hoidon pituutta lisätä asteittain 1 minuutti/ päivä, kunnes täysi 6 minuutin hoitoaika saavutetaan ilman lisääntyvää kivuntunnetta.

Jokaiseen ongelmaan on suositellut hoitoalueet. Löydät ne laitteen mukana tulevasta käyttöohjeesta. Voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

Laitetta ei tule käyttää latauksen aikana.

B-Cure Laser on turvallinen hoitomuoto myös sydänpotilaille ja henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Sinun ei tarvitse painaa mitään nappia hoidon aikana. Aloittaessasi hoitojakson, paina alas sivulla oleva nappi laserin aktivoimiseksi ja lukitse se yhdellä pyöreän virtanapin samanaikaisella painalluksella. Näin laserhoito on automaattisesti päällä kunnes hoitoaika loppuu.

B-Cure Laserterapiaa voi yhdistää vapaasti minkä tahansa terapian kanssa.

Voit käyttää B-Cure Laseria, vaikka olist verenohennuslääkityksellä.

B-Cure Laser on pehmytlaserterapiaa, joten se ei vaadi mitään erityisiä turvallisuustoimenpiteitä. Laiteella ei kuitenkaan tulisi hoitaa/osoittaa silmiä. Turvalaseja ei kuitenkaan tarvita.

Tuotetakuu kattaa vialliset osat ja työn. Takuuseen ei kuulu ladattavat akut ja laturi. Jos laitteeseen tulee vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

See more questions

B-Cure Laser : Instructions for Operation and Use

September 7, 2019
Property
Units
Description, value
Notes
Laserluokka
-
GaAIAs
Solid state laser diode
Maksimiteho
mW
250
Maksimi
Aallonpituus (infrapuna)
nM
808
-
Pulssintaajuus
kHz
14
-
Laser pulssinpituus
μs
22
-
Diodin elinikä
Tuntia
1000
-
Energia / min.
Joule
4.5
-
Lasersäteen mitat
mm
Pituus 45 x leveys 10
Lähteessä
Laserpoikkeama
astetta
±3
-
Vihreä merkkivalo
nM
520
Vihreä merkkivalo osoittaa laitteen olevan käytössä
Ajastin
Minuuttia
00:00 to 99:30
-
Ajan säätö
sekuntia
30
lisäys tai väheneminen
LCD näytön koko
mm
26 x 15
Näkyvä alue
Ajastimen näyttö
-
4 lukua (88:88)
1 sekunnin välein
Merkkiääni
-
kyllä
Näyttö: laite päällä/ pois päältä, toiminnassa, alhainen laserteho, vikatilanteet
Sähkönsyöttö
W
3.2
Maksimi
Automaattinen sammutus
-
2 vaihtoehtoa
Automaattinen sammutus, jos laitetta ei ole käytetty 10 minuuttiin; tai 5 minuuttiin, jos ajastin asetettu 0 (00:00)
Akku
-
-
3 AAA ladattavaa akkupatteria (NiMH)
Akun kestoikä
Tuntia
yli 2
Täyteen ladatut akut
Akun latausaika
Tuntia
5-7
tyhjennetyin akuin
Akun latausjännite
mA
300
Minimi
Sähkönsyöttö
VAC
100 to 240
AC/DC latausadapteri 115/230 VAC, 65/50 Hz syöttö 9V, 500mA
Mitat
mm
200 x 70 x 40
-
Laturin sähkönsyöttö
VDC
9
-
Paino
grammaa
175
-
Käyttöolosuhteet
C°, %
lämpötila 0..40, kosteus 15..90%
Ilman kondensaatiota
Säilytysolosuhteet
C°, %
lämpötila -20..55, kosteus 10..95%
Ilman kondensaatiota

What Do People say

Dr. David Ben Kiki

June 30, 2019

Dr. Ed Shane

December 29, 2018

Marlene Nix

December 28, 2018

Philip Landa

December 26, 2018

Professor Daniel Reis

December 15, 2018

Clarisse Agbegnenou

December 13, 2018

FAQ

On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.

 

B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua polvissa, kyynärpäissä, niskalla, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.

 

Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

Olon paranemiseen voi mennä kolmesta päivästä kolmeen viikkoon. Tämä on hyvin yksilöllistä, riippuen ongelman vakavuudesta. Enemmistö käyttäjistä kokee saavansa apua ensimmäisten päivien aikana, mutta jotkin tapaukset, kuten tulehdusten hoito vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Useimmat käyttäjät saavat apua jo ensimmäisellä tai toisella hoitokerralla.

 

Hoitoannostelu: 6-8 minuuttia kullekin hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä on riittävä tulosten saavuttamiseksi. Laitteen mukana tulevassa käyttöohjekirjassa löydät ohjeet eri ongelmien hoitoon.

Kun kyseessä on akuutti kipu, voit lopettaa hoidon kivun lievennyttyä. Kroonisen kivun ja tulehdusten hoidossa suosittelemme että hoitoa vähennetään asteittain yhteen kertaan päivässä ja jatketaan 30 päivän ajan tulosten ylläpitämiseksi ja oireiden palaamisen välttämiseksi.

B-Cure Laser lievittää kipua ja auttaa ongelman aiheuttaman tulehduksen hoitamisessa nopeuttamalla parantumisprosessia. Joissain tapauksissa B-Cure Laser ei korjaa fyysistä vauriota, mutta lievittää sen aiheuttamaa kipua.

Suurin osa maailman johtavista fysioterapeuteista tuntevat innovatiivisen B-Cure Laserin. Laserterapiaa on käytetty monilla eri lääkinnän aloilla yli 50 vuotta. Ne lääkärit ja terapeutit, jotka tuntevat B-Cure  laitteen ja suosittelevat sitä mielellään myös kotikäyttöön. (On myös paljon ammattilaisia, jotka mieluummin käyttävät vain tuntemiaan perinteisiä hoitotapoja. He eivät ehkä näe tarpeelliseksi täydentää antamiaan hoitoja potilaan itsesuorittamalla kotihoidolla.)

Lääkintälaserterapian (LLLT) positiivinen vaikutus kivun lievityksessä, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, tulehdusten, urheiluvammojen ja haavojen hoidossa on todettu kliinisin tutkimuksin. Yli 2000 julkaisua, joihin kuuluu yli 100 tuplasokko tutkimusta, kaikki todistavat terapian tehokkuutta.

 

B-Cure Laser laitteen teho kivun lievityksessä ja haavojen hoidossa on todistettu 5 tuplasokkotutkimuksessa ja 5 uutta on työn alla.

 

Lääketieteellisesti arvostetussa kliinisessä tutkimuksessa todettin, että B-Cure Laserin teho kivunlievityksessä on verrattavissa särkylääkkeiden tehoon.

*Del Vecchio et al., Nivelkipu (TMJ), Sapinzan yliopisto, Rooma, Italia

B-Cure Laserin päivittäinen käyttö on turvallista, ilman sivuvaikutuksia. Se soveltuu koko perheen käyttöön, kaiken ikäisille, lapsista vanhuksiin. Hoito on non-invasiivista ja kivutonta.

Terapialla ei ole kontraindikaatioita minkään lääkkeiden kanssa tai sairauksien kuten korkea verenpaine, sydänvaivat, sydämentahdistin, implantit, tekonivelet jne. kanssa.

Vakavaa tulehdusta hoidettaessa saattaa kipu tuntua aluksi vahvemmin. Se kuuluu hoitoon. Tämä tunne vähenee hoidon edetessä ja tulehduksen vähetessä, muutamassa päivässä. Tulehduksissa suosittelemme hoidon asteittaista lisäämistä. (ks. käyttöohje : Ensimmäisenä päivänä hoida 1,5min/hoitoalue, lisää sitten minuutti joka päivä, kunnes saavutat suosituksen – 6 minuuttia, kahdesti päivässä.)

 

B-Cure Laser käyttää lääketieteellisesti todistettua teknologiaa. B-Cure Laser on Luokan 2a lääkintälaite, CE 0197 merkitty, Health Canadan ja ANVISAn hyväksymä, sekä teknologia sellaisenaan on FDA hyväksytty (USA).

Tänä päivänä B-Cure Laseria myydään yli 20 maassa. Sitä käyttävät työssään kipuklinikat, lääkärit sairaaloissa ja alansa johtavat fysioterapeutit.

Markkinoilla on useita eri kivun itsehoitoon tarkoitettuja laitteita, kuten erilaisia TENS-, ultraääni-, infrapuna- ja magneettiterapialaitteita. Mikään näistä ei pysty, eikä väitäkään pystyvänsä hoitamaan tulehduksia.

Tänä päivänä ei markkinoilta löydy yhtään itsehoitolaserlaitetta, jonka teho ja hoitoalueen laajuus olisi verrattavissa B-Cure Laseriin. Nämä erot peilaavat suoraan terapian vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen.

B-Cure Laser on suunniteltu pitkäikäiseksi. Laitteen 3 ladattavaa akkuparistoa (AAA) suositellaan vaihdettavan puolentoista vuoden välein.

Laserdiodi (joka tuottaa laserterapian) odotettava käyttöikä on 10 vuotta. Uuden diodin vaihtaminen maksaa noin 150€.

Jos laitteesi hajoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@terveystekniikka.fi.

 

B-Cure Laserin takuu aika on 2 vuotta.

Kyllä. Polven hoitamisen jälkeen voit siirtyä hoitamaan niskaa ja tämän jälkeen alaselkää. Päivittäisten hoitokertojen määrällä ei ole rajoitusta, yhden alueen hoitokerran pituutta voi jatkaa vaikka 15 minuuttiin, jos se tuntuu hyvältä.

Suosittelemme yhden kohdan perusteellista hoitamista ennen siirtymistä seuraavaan, mutta mitään estettä ei ole useamman alueen hoidolle samanaikaisesti.

B-Cure Laser on pehmytlaser, joka on matalan tehon laserterapiaa. Se ei kuumenna tai kylmennä kudosta, se on non-invasiivista ja täysin turvallista käyttää kaikenikäisille. Turvalaseja ei tarvita.

Laitetta tulee ladata muutaman päivän käytön jälkeen, lataus kestää noin 7 tuntia.

Kun akku on ladattu, ilmestyy laitteen näytölle sana ”FULL”. Myös näytön yläreunassa oleva akun kuva indikoi akun täyttyneen.

Kun akku tyhjenee indikoi laite näytön yläkulmassa puolinaista akun kuvaa.

Akut tulee vaihtaa puolentoista vuoden välein. Varmista, että käytät ainoastaan AAA ladattavia akkuparistoja.

Kun olet määritellyt hoitoa vaativan kohdan, hoida samaa kohtaa koko suositellun ajan, siirry vasta sitten seuraavaan hoitokohtaan ja aloita uusi hoitoaika.

Hoito tulee tehdä paljaalle iholle, ei esimerkiksi vaatteen tai sidosten läpi. Hygieenisyyden vuoksi hoidon voi toteuttaa noin sentin etäisyydeltä ihosta, muttei kevyt ihokosketus terveeseen ihoon haittaakaan. Jos laitetta painaa liian kovaa ihoa vasten, se kytkeytyy pois päältä.

B-Cure Laser hoito tulee tehdä hoidettavalle alueelle kevyesti ihoa vasten, oikeassa kulmassa ja paikallaan pysyen.

Akuutin kivun hoidossa on suositeltavaa pitää 5 minuutin väliaika hoitojen välissä, mutta hoitaa mahdollisimman monta kertaa. Pitkäaikaisen kivun hoidossa suositellaan 2-3 hoitokertaa päivässä, jopa enemmän, jos potilas niin haluaa. Terapiasta ei voi saada yliannostusta.

Tämä suositus tähtää tulehtuneen alueen siedättämiseen hoidolle, ettei kivun tuntemus lisääntyisi. Jos tuntuu, että hoidettava alue sietää 1,5 minuutin hoidon, suositellaan seuraavalla hoitokerralla siirtymistä täyteen 6 minuutin hoitoaikaan.

Jos taas 1,5 minuutin jälkeen kipu tuntuu lisääntyvän, tulisi hoidon pituutta lisätä asteittain 1 minuutti/ päivä, kunnes täysi 6 minuutin hoitoaika saavutetaan ilman lisääntyvää kivuntunnetta.

Jokaiseen ongelmaan on suositellut hoitoalueet. Löydät ne laitteen mukana tulevasta käyttöohjeesta. Voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

Laitetta ei tule käyttää latauksen aikana.

B-Cure Laser on turvallinen hoitomuoto myös sydänpotilaille ja henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Sinun ei tarvitse painaa mitään nappia hoidon aikana. Aloittaessasi hoitojakson, paina alas sivulla oleva nappi laserin aktivoimiseksi ja lukitse se yhdellä pyöreän virtanapin samanaikaisella painalluksella. Näin laserhoito on automaattisesti päällä kunnes hoitoaika loppuu.

B-Cure Laserterapiaa voi yhdistää vapaasti minkä tahansa terapian kanssa.

Voit käyttää B-Cure Laseria, vaikka olist verenohennuslääkityksellä.

B-Cure Laser on pehmytlaserterapiaa, joten se ei vaadi mitään erityisiä turvallisuustoimenpiteitä. Laiteella ei kuitenkaan tulisi hoitaa/osoittaa silmiä. Turvalaseja ei kuitenkaan tarvita.

Tuotetakuu kattaa vialliset osat ja työn. Takuuseen ei kuulu ladattavat akut ja laturi. Jos laitteeseen tulee vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

See more questions

How to Use

B-Cure Laser : Instructions for Operation and Use

September 7, 2019

Technical specification

Property
Laserluokka
 • Units -
 • Description, value GaAIAs
 • Notes Solid state laser diode
Maksimiteho
 • Units mW
 • Description, value 250
 • Notes Maksimi
Aallonpituus (infrapuna)
 • Units nM
 • Description, value 808
 • Notes -
Pulssintaajuus
 • Units kHz
 • Description, value 14
 • Notes -
Laser pulssinpituus
 • Units μs
 • Description, value 22
 • Notes -
Diodin elinikä
 • Units Tuntia
 • Description, value 1000
 • Notes -
Energia / min.
 • Units Joule
 • Description, value 4.5
 • Notes -
Lasersäteen mitat
 • Units mm
 • Description, value Pituus 45 x leveys 10
 • Notes Lähteessä
Laserpoikkeama
 • Units astetta
 • Description, value ±3
 • Notes -
Vihreä merkkivalo
 • Units nM
 • Description, value 520
 • Notes Vihreä merkkivalo osoittaa laitteen olevan käytössä
Ajastin
 • Units Minuuttia
 • Description, value 00:00 to 99:30
 • Notes -
Ajan säätö
 • Units sekuntia
 • Description, value 30
 • Notes lisäys tai väheneminen
LCD näytön koko
 • Units mm
 • Description, value 26 x 15
 • Notes Näkyvä alue
Ajastimen näyttö
 • Units -
 • Description, value 4 lukua (88:88)
 • Notes 1 sekunnin välein
Merkkiääni
 • Units -
 • Description, value kyllä
 • Notes Näyttö: laite päällä/ pois päältä, toiminnassa, alhainen laserteho, vikatilanteet
Sähkönsyöttö
 • Units W
 • Description, value 3.2
 • Notes Maksimi
Automaattinen sammutus
 • Units -
 • Description, value 2 vaihtoehtoa
 • Notes Automaattinen sammutus, jos laitetta ei ole käytetty 10 minuuttiin; tai 5 minuuttiin, jos ajastin asetettu 0 (00:00)
Akku
 • Units -
 • Description, value -
 • Notes 3 AAA ladattavaa akkupatteria (NiMH)
Akun kestoikä
 • Units Tuntia
 • Description, value yli 2
 • Notes Täyteen ladatut akut
Akun latausaika
 • Units Tuntia
 • Description, value 5-7
 • Notes tyhjennetyin akuin
Akun latausjännite
 • Units mA
 • Description, value 300
 • Notes Minimi
Sähkönsyöttö
 • Units VAC
 • Description, value 100 to 240
 • Notes AC/DC latausadapteri 115/230 VAC, 65/50 Hz syöttö 9V, 500mA
Mitat
 • Units mm
 • Description, value 200 x 70 x 40
 • Notes -
Laturin sähkönsyöttö
 • Units VDC
 • Description, value 9
 • Notes -
Paino
 • Units grammaa
 • Description, value 175
 • Notes -
Käyttöolosuhteet
 • Units C°, %
 • Description, value lämpötila 0..40, kosteus 15..90%
 • Notes Ilman kondensaatiota
Säilytysolosuhteet
 • Units C°, %
 • Description, value lämpötila -20..55, kosteus 10..95%
 • Notes Ilman kondensaatiota

Protocols & Indications

Kiputilat

Select Condition

 • Suun ongelmat
 • Purentaelimistön toimintahäiriöt
 • Niskakipu
 • Kipu olkapäässä
 • Yläselkäkipu
 • Alaselkäkipu
 • Tenniskyynärpää
 • Rannekanavaoireyhtymä
 • Sormen nivelkipu
 • Lonkkakipu
 • Polvikipu
 • Kipu varpaissa
 • Akillesjänteen tulehdus
 • Haavat
 • Palovammat
 • Fibromyalgia

Edestä

Takaa

Hoitoalue

 • Kasvot
 • Face
 • Niska
 • Olkapää
 • Yläselkä
 • Alaselkä
 • Kyynärpää
 • Ranne
 • Käsi
 • Lonkat
 • Polvet
 • Jalka
 • Nilkka
 • All the body
*Please note that some of the treatments listed above may not be approved for use in your jurisdiction. Please contact us at info@bcurelaser.eu for additional information and to learn more.

Course and dosage

Start treatment in 1.5 minute dosage for each treatment point and increase the dosage gradually within 24 hours until you reach 8 min. Treat twice a day, consistently. If you experience increased pain following treatment, stop the treatment for 24 hours then start again with a reduced dosage. You may increase the dosage to 4 treatments a day. In cases of acute pain, trauma or non-chronic aches, you may apply a dosage of 8 minutes from the first treatment.

Treatment recommendations for common conditions

The recommended time for each point of treatment is 8 minutes, 2-4 times a day.

 1. Neck – Treat a) lengthwise, along the vertebra. b) Treat each side of the neck, lengthwise; under the ear lobe, and exactly at the indentation behind the jaw.
 2. Shoulder – Treat the sore shoulder around the shoulder joint as illustrated in the drawing.
 3. Upper back – Treat the sore area along the spine. To the right and the left of the spine.
 4. Tennis elbow – treat along the outer side of the arm and elbow, along the inner side and along the inner fold of the arm.
 5. Lower back – treat lengthwise along the painful vertebrae of the lower back, to the left and the right of the spine. For Ischia – pain radiating to the lower limb – Identify the focal point of the pain by touch and treat it.
 6. Wrist – Treat the sore wrist a) on the inside, along the width of the joint – on the crease. b) On the inside, perpendicular to ‘a’, lengthwise. c) Treat the length of the thumb, along the pad. You can also treat the back of the hand, at the gap between the thumb and the bone of the index finger towards the joint, and from both sides of the joint, lengthwise.
 7. Carpal tunnel syndrome (CTS) – see section 6 here.
 8. Finger joints – Treat every sore finger, a) on the right side of the finger, lengthwise. b) On the left side of the finger, lengthwise. c) Across the dividing line between the finger and the palm.
 9. Hip joint – Treat the sore hip, a) on the joint, lengthwise. b) On the joint, widthwise. c) Follow a straight line from the treated hip towards the knee, and treat that area, widthwise.
 10. Knees – Treat the sore knee a) on the back of the knee along the inner crease. b) On the outer side of the knee, lengthwise. c) On the inner side of the knee, lengthwise. You can also treat the front of the knee, under the kneecap.
 11. Ankle sprain / strain – Treat all 4 sides of the ankle. a) The front of the leg, widthwise, parallel to the floor. b) The right side of the leg, widthwise. c) The left side of the leg, widthwise. d) The back of the leg, widthwise.
 12. Achilles tendon inflammation – Treat a) the top of the heel, lengthwise. b) Above point ‘a’, lengthwise. c) The right side of the ankle, lengthwise. d) The left side of the ankle, lengthwise.
 13. Toe joints – Treat a) widthwise across the bottom of the toes on the toe pads. b) The big toe, lengthwise. c) The small toe.
 14. Wounds and hard to heal wounds – a fresh open wound should be treated over the entire area, 5-6 minutes for each area unit, for an hour if possible, with 5 minute breaks between treatments. Usually the pain will be significantly reduced and upon healing there will be far less scarring. After the first hour’s treatment, continue doses of 6-8 minutes, 2-4 times per day.

Wound treatment

B-Cure Laser Pro in the treatment of diabetic wounds and hard to heal wounds is in addition to the standard treatment and does not replace it. Place the device, for 8 minutes, on one area unit, and then, set it again for 8 minutes and treat the adjacent area unit. Make sure, to perfectly cover the margins of the wound measuring 3 millimeter on each side.

In order to ease the holding of the device and improve posture, it is recommended that the B-CURE stand should be used.

Agbegnenou Clarisse – Naisten Judon Maailmanmestari
(2014, 2017, 2018, 2019)

”Voin todellakin sanoa, että laitteen käyttö on yksi elämäni parhaita päätöksiä. Loukkaannuttuani käytin laitetta kahdesta kolmeen kertaan päivässä ja muutamassa päivässä kipuni lieveni huomattavasti. Tilasta, jossa en pystynyt edes liikuttamaan kättäni etenin nopeasti takaisin normaaliin harjoitusrytmiin. B-Cure Laser auttoi minua paranemaan nopeammin, kuin jos olisin käyttänyt normaalia hoito-ohjelmaani. Lääkärinikin oli yllättynyt nopeasta toipumisestani

Maila Tuomensola – Porvoon Reumayhdistys, varapuheenjohtaja, FI

”Olemme Porvoossa antaneet jo vuosia laserhoitoja jäsenillemme. Hoidoista on saatu paljon hyötyä ja apua kroonisiin kipuihin. Omalla kohdallani selkeimmän avun laserhoito on tuonut polveen, missä on nivelrikko ja sinne kertyy nestettä. Laserhoitojen avulla neste saadaan poistettua ilman lääkkeitä tai neulaa ja laser auttaa myös nivelrikosta aiheutuviin kipuihin. Tämä uusi pieni B-Cure Laser on erinomainen laite, sillä se on tehokas, pieni ja helppokäyttöinen. Se että hoitoa voi antaa itse ja niin usein kuin tarvitsee, on suuri etu. Laser hoidoissa tärkeää on hoidon jatkuvuus ja riittävän tiheästi annetut hoidot hyvien hoitotuloksien saamiseksi.”

Eeva-Maria Saari jalkapalloilija

"Olen käyttänyt B-Cure Laseria akillesjänteen kiputilaan ja alaselän välilevyn pullistuman jälkeiseen hoitoon. Selän kipu oli jatkunut jo vuoden, mutta lähti melkein kokonaan pois vain kahden hoitokerran jälkeen. Koen hoitojen auttavan myös akillesjänteen kipuiluun, vaikka urheilen lähes päivittäin. Mikäli akillesjänteeseen ei kohdistuisi päivittäistä rasitusta, uskoisin laserhoidon olevan vielä tehokkaampi. Uskon B-Cure Laserin tuovan helpotusta moneenkin vaivaan. Laitetta on todella helppo käyttää ja kantaa mukanaan urheilukassissa. Akku kestää pitkään, yksi lataus viikon-pari. Mielestäni tällainen laite pitäisi löytyä jokaisen futisjoukkueen huoltolaukusta, että pelaajat pystyisivät itse huoltamaan itseään aina tarvittaessa. Suosittelen!"

Stefano Tacconi – Jalkapallo, Juventuksen maalivahti (1983-1992)

Muutama kuukausi sitten kuulin B-Cur Laser Sport laitteesta, jonka teho oli todistettu Italiassakin kliinisellä tutkimuksella. Ei sivuvaikutuksia, lyhyt hoitoaika, mahdollisuus hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka matkustaessa. Hoidin jalka- ja selkäkipujani B-Cure Sport laserilla ja oloni parani muutamien hoitopäivien jälkeen. Kipuni väheni samalla kun liikkuvuuteni parani huomattavasti. Suosittelen laitetta kaikille…

Nekoda Davis – Kaksinkertainen maailmanmestari, UK (2017, 2018)

“Laite on uskomaton, auttaa kipuihini välittömästi. Se on niin nopea ja helppokäyttöinen. Myös lääkärini ja fysioterapeuttini on hyväksynyt terapian, joten voin huoletta hyödyntää sitä nopeampaan palautumiseen. Suuri kiitos B-Cure Laserille, joka toi laitteen minulle käyttöön (tulivat henkilökohtaisesti Israelista asti tuomaan laitteen ja ohjeistamaan sen käytössä). Kiitos myös Yarden Gerbille, joka kertoi minulle laitteesta

MITKÄ OVAT B-CURE LASER TERAPIAN HYÖDYT?

Lääkkeetön

Hoito ei vaadi kemikaaleja, voiteita tai lääkkeitä.

Non-invasiivinen

Laite stimuloi paranemista luonnollisesti, ilman leikkausta tai ruiskeita.

Helppokäyttöinen

Hoito kestää 6-8 minuuttia, riippuen kivun luonteesta

Ei tunnettuja vasta-aiheita

Luonnollisella lääkintälaserterapialla ei ole vasta-aiheita

Ei pitkiä lääkekuureja

Terapia ei vain lievitä kipua, vaan hoitaa sen lähdettä – lääkkeettömästi.

Taloudellinen

Lääkintälaser on hyvin taloudellinen verrattuna muihin hoitomuotoihin.

Hoito ei vaadi kemikaaleja, voiteita tai lääkkeitä.

Laite stimuloi paranemista luonnollisesti, ilman leikkausta tai ruiskeita.

Hoito kestää 6-8 minuuttia, riippuen kivun luonteesta

Luonnollisella lääkintälaserterapialla ei ole vasta-aiheita

Terapia ei vain lievitä kipua, vaan hoitaa sen lähdettä – lääkkeettömästi.

Lääkintälaser on hyvin taloudellinen verrattuna muihin hoitomuotoihin.