Usein kysyttyä

On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.

 

B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua polvissa, kyynärpäissä, niskalla, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.

 

Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

Olon paranemiseen voi mennä kolmesta päivästä kolmeen viikkoon. Tämä on hyvin yksilöllistä, riippuen ongelman vakavuudesta. Enemmistö käyttäjistä kokee saavansa apua ensimmäisten päivien aikana, mutta jotkin tapaukset, kuten tulehdusten hoito vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Useimmat käyttäjät saavat apua jo ensimmäisellä tai toisella hoitokerralla.

 

Hoitoannostelu: 6-8 minuuttia kullekin hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä on riittävä tulosten saavuttamiseksi. Laitteen mukana tulevassa käyttöohjekirjassa löydät ohjeet eri ongelmien hoitoon.

Kun kyseessä on akuutti kipu, voit lopettaa hoidon kivun lievennyttyä. Kroonisen kivun ja tulehdusten hoidossa suosittelemme että hoitoa vähennetään asteittain yhteen kertaan päivässä ja jatketaan 30 päivän ajan tulosten ylläpitämiseksi ja oireiden palaamisen välttämiseksi.

B-Cure Laser lievittää kipua ja auttaa ongelman aiheuttaman tulehduksen hoitamisessa nopeuttamalla parantumisprosessia. Joissain tapauksissa B-Cure Laser ei korjaa fyysistä vauriota, mutta lievittää sen aiheuttamaa kipua.

Suurin osa maailman johtavista fysioterapeuteista tuntevat innovatiivisen B-Cure Laserin. Laserterapiaa on käytetty monilla eri lääkinnän aloilla yli 50 vuotta. Ne lääkärit ja terapeutit, jotka tuntevat B-Cure  laitteen ja suosittelevat sitä mielellään myös kotikäyttöön. (On myös paljon ammattilaisia, jotka mieluummin käyttävät vain tuntemiaan perinteisiä hoitotapoja. He eivät ehkä näe tarpeelliseksi täydentää antamiaan hoitoja potilaan itsesuorittamalla kotihoidolla.)

Lääkintälaserterapian (LLLT) positiivinen vaikutus kivun lievityksessä, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, tulehdusten, urheiluvammojen ja haavojen hoidossa on todettu kliinisin tutkimuksin. Yli 2000 julkaisua, joihin kuuluu yli 100 tuplasokko tutkimusta, kaikki todistavat terapian tehokkuutta.

 

B-Cure Laser laitteen teho kivun lievityksessä ja haavojen hoidossa on todistettu 5 tuplasokkotutkimuksessa ja 5 uutta on työn alla.

 

Lääketieteellisesti arvostetussa kliinisessä tutkimuksessa todettin, että B-Cure Laserin teho kivunlievityksessä on verrattavissa särkylääkkeiden tehoon.

*Del Vecchio et al., Nivelkipu (TMJ), Sapinzan yliopisto, Rooma, Italia

B-Cure Laserin päivittäinen käyttö on turvallista, ilman sivuvaikutuksia. Se soveltuu koko perheen käyttöön, kaiken ikäisille, lapsista vanhuksiin. Hoito on non-invasiivista ja kivutonta.

Terapialla ei ole kontraindikaatioita minkään lääkkeiden kanssa tai sairauksien kuten korkea verenpaine, sydänvaivat, sydämentahdistin, implantit, tekonivelet jne. kanssa.

Vakavaa tulehdusta hoidettaessa saattaa kipu tuntua aluksi vahvemmin. Se kuuluu hoitoon. Tämä tunne vähenee hoidon edetessä ja tulehduksen vähetessä, muutamassa päivässä. Tulehduksissa suosittelemme hoidon asteittaista lisäämistä. (ks. käyttöohje : Ensimmäisenä päivänä hoida 1,5min/hoitoalue, lisää sitten minuutti joka päivä, kunnes saavutat suosituksen – 6 minuuttia, kahdesti päivässä.)

 

B-Cure Laser käyttää lääketieteellisesti todistettua teknologiaa. B-Cure Laser on Luokan 2a lääkintälaite, CE 0197 merkitty, Health Canadan ja ANVISAn hyväksymä, sekä teknologia sellaisenaan on FDA hyväksytty (USA).

Tänä päivänä B-Cure Laseria myydään yli 20 maassa. Sitä käyttävät työssään kipuklinikat, lääkärit sairaaloissa ja alansa johtavat fysioterapeutit.

Markkinoilla on useita eri kivun itsehoitoon tarkoitettuja laitteita, kuten erilaisia TENS-, ultraääni-, infrapuna- ja magneettiterapialaitteita. Mikään näistä ei pysty, eikä väitäkään pystyvänsä hoitamaan tulehduksia.

Tänä päivänä ei markkinoilta löydy yhtään itsehoitolaserlaitetta, jonka teho ja hoitoalueen laajuus olisi verrattavissa B-Cure Laseriin. Nämä erot peilaavat suoraan terapian vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen.

B-Cure Laser on suunniteltu pitkäikäiseksi. Laitteen 3 ladattavaa akkuparistoa (AAA) suositellaan vaihdettavan puolentoista vuoden välein.

Laserdiodi (joka tuottaa laserterapian) odotettava käyttöikä on 10 vuotta. Uuden diodin vaihtaminen maksaa noin 150€.

Jos laitteesi hajoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@terveystekniikka.fi.

 

B-Cure Laserin takuu aika on 2 vuotta.

Kyllä. Polven hoitamisen jälkeen voit siirtyä hoitamaan niskaa ja tämän jälkeen alaselkää. Päivittäisten hoitokertojen määrällä ei ole rajoitusta, yhden alueen hoitokerran pituutta voi jatkaa vaikka 15 minuuttiin, jos se tuntuu hyvältä.

Suosittelemme yhden kohdan perusteellista hoitamista ennen siirtymistä seuraavaan, mutta mitään estettä ei ole useamman alueen hoidolle samanaikaisesti.

B-Cure Laser on pehmytlaser, joka on matalan tehon laserterapiaa. Se ei kuumenna tai kylmennä kudosta, se on non-invasiivista ja täysin turvallista käyttää kaikenikäisille. Turvalaseja ei tarvita.

Laitetta tulee ladata muutaman päivän käytön jälkeen, lataus kestää noin 7 tuntia.

Kun akku on ladattu, ilmestyy laitteen näytölle sana ”FULL”. Myös näytön yläreunassa oleva akun kuva indikoi akun täyttyneen.

Kun akku tyhjenee indikoi laite näytön yläkulmassa puolinaista akun kuvaa.

Akut tulee vaihtaa puolentoista vuoden välein. Varmista, että käytät ainoastaan AAA ladattavia akkuparistoja.

Kun olet määritellyt hoitoa vaativan kohdan, hoida samaa kohtaa koko suositellun ajan, siirry vasta sitten seuraavaan hoitokohtaan ja aloita uusi hoitoaika.

Hoito tulee tehdä paljaalle iholle, ei esimerkiksi vaatteen tai sidosten läpi. Hygieenisyyden vuoksi hoidon voi toteuttaa noin sentin etäisyydeltä ihosta, muttei kevyt ihokosketus terveeseen ihoon haittaakaan. Jos laitetta painaa liian kovaa ihoa vasten, se kytkeytyy pois päältä.

B-Cure Laser hoito tulee tehdä hoidettavalle alueelle kevyesti ihoa vasten, oikeassa kulmassa ja paikallaan pysyen.

Akuutin kivun hoidossa on suositeltavaa pitää 5 minuutin väliaika hoitojen välissä, mutta hoitaa mahdollisimman monta kertaa. Pitkäaikaisen kivun hoidossa suositellaan 2-3 hoitokertaa päivässä, jopa enemmän, jos potilas niin haluaa. Terapiasta ei voi saada yliannostusta.

Tämä suositus tähtää tulehtuneen alueen siedättämiseen hoidolle, ettei kivun tuntemus lisääntyisi. Jos tuntuu, että hoidettava alue sietää 1,5 minuutin hoidon, suositellaan seuraavalla hoitokerralla siirtymistä täyteen 6 minuutin hoitoaikaan.

Jos taas 1,5 minuutin jälkeen kipu tuntuu lisääntyvän, tulisi hoidon pituutta lisätä asteittain 1 minuutti/ päivä, kunnes täysi 6 minuutin hoitoaika saavutetaan ilman lisääntyvää kivuntunnetta.

Jokaiseen ongelmaan on suositellut hoitoalueet. Löydät ne laitteen mukana tulevasta käyttöohjeesta. Voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

Laitetta ei tule käyttää latauksen aikana.

B-Cure Laser on turvallinen hoitomuoto myös sydänpotilaille ja henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Sinun ei tarvitse painaa mitään nappia hoidon aikana. Aloittaessasi hoitojakson, paina alas sivulla oleva nappi laserin aktivoimiseksi ja lukitse se yhdellä pyöreän virtanapin samanaikaisella painalluksella. Näin laserhoito on automaattisesti päällä kunnes hoitoaika loppuu.

B-Cure Laserterapiaa voi yhdistää vapaasti minkä tahansa terapian kanssa.

Voit käyttää B-Cure Laseria, vaikka olist verenohennuslääkityksellä.

B-Cure Laser on pehmytlaserterapiaa, joten se ei vaadi mitään erityisiä turvallisuustoimenpiteitä. Laiteella ei kuitenkaan tulisi hoitaa/osoittaa silmiä. Turvalaseja ei kuitenkaan tarvita.

Tuotetakuu kattaa vialliset osat ja työn. Takuuseen ei kuulu ladattavat akut ja laturi. Jos laitteeseen tulee vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

See more questions