TIETOJEN LUOVUTUSPYYNTÖ

Erika Carmel Ltd. ja Terveystekniikka Valko Oy kunnioittavat asiakkaidensa, yhteistyökumppanien, palveluntuottajien ja käyttäjien yksityisyyssuojaa. Noudatamme yksilön oikeuksia keräämiemme henkilötietojen käsittelyn ja säilyttämisen suhteen, kuten säädetty,Euroopan unionin yksityisyys säädöksissä, ja Kalifornian kuluttajaoikeus säädöksissä Sinulla on oikeus saada tietää sinusta keräämämme tiedot. Pyytääksesi tietoja, on sinun täytettävä tämä Tietojen luovutuspyyntö – lomake lähetettävä se sähköpostilla info@terveystekniikka.fi. Käsittelemme lomakkeen lain määrämässä ajassa. Jos tarvitsemme lisätietoja, otamme yhteyttä tämän lomakkeen mukaisiin yhteystietoihin. Tämän lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan pyynnön täyttämiseen ja materiaalin toimittamiseen, jonka jälkeen tiedot poistetaan välittömästi.

YhteystiedotValitse pyyntö:*

Haluan saada tietoa siitä, miksi ja miten käsittelette keräämiänne henkilötietojaniHaluan saada kopion keräämistänne henkilötiedoistani tai että lähetätte kopion kolmannelle osapuolelle.Uskon että keräämänne tiedot minusta ovat virheelliset ja haluan korjata niitä.Haluan, että poistatte kaikki keräämänne henkilötietoni.Perun hyväksyntäni ja haluan että lopetatte tietojeni käsittelynToivon ettei minulle enää lähetetä suoramarkkinointia.

Erittele pyyntösi syyt ja perustelut:*

Mikä on suhteesi yhtiöömme? (käyttäj, asiakas, työntekijä, yhteistyökumppani, etc.)*


HENKILÖLLISYYDEN TODISTAMINENS

Turvataksemme asiakkaidemme yksityisyyden, täytyy meidän varmistaa, että olet väittämäsi henkilö.

Liitä lomakkeeseen kuva henkilöllisyystodistuksestasi (esim. ajokortti, passi).*

Vahvista myös osoitteesi, että voimme varmistaa oikeutesi pyyntöön. (Liitä kuva sinulle pyytämääsi osoitteeseen osoitetusta virallisesta kirjeestä, kuten sähkölasku, tiliote, verotoimiston ilmoitus).*

Kiitos pyynnöstäsi. Käsittelemme sen 30 päivän kuluessa, jollei tietoturvamäärityksissä toisin vaadita. Varaamme oikeuden lisätietopyyntöihin. Pyyntösi käsittely on ilmaista, mutta varaamme oikeuden tarvittaessa laskuttaa toimistokulut, jos pyyntö vaatii erityisiä kopiointi/lähetystoimenpiteitä, tai jos pyyntö todistautuu perusteettomaksi.